Exista 3 mari principii pe care un model de videochat trebuie sa le aiba in minte

de fiecare data cand intra online, pentru a-si asigura succesul in acest job:

Gandeste-te intotdeauna la faptul ca membrul din privat este persoana cea mai draga voua. Faceti-i sa se simta cei mai speciali oameni din ochii vostri in momentul cand sunt in prezenta voastra. Sa aiba senzatia ca pentru voi nu mai conteaza nimeni altcineva cand sunteti impreuna cu ei. Incercati sa dati impresia, in cazul in care nu este asa, ca toate lucrurile care le plac lor, sunt si favoritele voastre.

Gandeste-te ca tu esti Premiul lui. Trebuie sa fii foarte increzatoare in ceea ce faci. Numai acest lucru te va face sa arati si sa te simti sexy. Crezi in tine si crezi ca meriti totul de la ei si asa vor simti si membrii tai!

Nu in ultimul rand, nu te gandi la videochat ca la un job care trebuie facut obligatoriu. Gandeste-te ca videochatul este un loc unde te poti distra, unde poti fi libera de orice inhibitie, un loc unde poti flirta cu oricine. Videochat-ul este unicul job din lume in care se castiga o groaza de bani doar pentru ca tu vorbesti si flirtezi cu baieti care se simt foarte atrasi de tine!

Ce alt job te mai plateste asa bine, distrandu-te?