Interviul este o discutie libera intre tine si unul dintre traineri ,unde vei afla toate informatiile necesare si vei putea face un tur al studioului.

Buletin /carte de identitate. Te rugam sa il ai cu tine in ziua interviului pentru a confirma ca ai 18 ani impliniti.

Datele personale ale modelelor noastre nu apar pe site-uri. Datele tale personale vor fi utilizate strict pentru evidenta noastra interna. Pe site-uri, vei functiona cu un nickname ales de tine.

Pentru a beneficia de un randament maxim, din experienta anilor in doemniu, se recomanda 4-5 logari pe saptamana, cu un minim de 6 ore online dar nu vei fi conditionata de acest lucru. Imbina bucuriile vietii cu activitatea online si nu-ti refuza nici o placere !

Primesti toti banii in lei , la cursul valutar bancar din ziua platii, in numerar sau in contul tau personal.

Nu angajam pe criterii standard de frumusete. Pentru noi o femeie frumoasa este femeia care are incredere in ea si in puterea zambetului ei. Te asteptam sa ne cunoastem ! Am sanse sa fac bani daca nu stiu limba engleza?

Sansele de a face bani multi, repede sunt scazute daca nu vorbesti limba engleza dar pentru aceasta avem solutii viabile. Daca ai rabdare si ai incredere in tine , zi dupa zi vei atinge un nivel suficient de comunicare incat sa fii competitiva . Suntem aici sa te ajutam!

Castigurile sunt in functie de timpul alocat de tine jobului, de seriozitate ,precum si alti factori. In echipa GlamEmpire iti vom prezenta cea mai buna cale sa iti maximizezi incasarile si sa-ti indeplinesti visele intr-un timp cat mai scurt.

Foloseste formularul online pe care il gasesti aici : glamempire.ro/contact  ,pe mail la adresa modele@glamempire.ro sau suna la numarul de telefon 0774 408288.

Da, poti incepe o colaborare cu noi si fara a lucra la studio. Te rugam sa consulti sectiunea glamempire.ro/lucreazadeacasa si sa ne contactezi !