Interviul este o discutie libera intre tine si unul dintre traineri ,unde vei afla toate informatiile necesare si vei putea face un tur al studioului.

Buletin /carte de identitate. Te rugam sa il ai cu tine in ziua interviului pentru a confirma ca ai 18 ani impliniti.

Datele personale ale modelelor noastre nu apar pe site-uri. Datele tale personale vor fi utilizate strict pentru evidenta noastra interna. Pe site-uri, vei functiona cu un nickname ales de tine.

Pentru a beneficia de maximul incasarilor, se recomanda 5-6 ture pe saptamana, cu un minim de 6 ore online.

Primesti toti banii in lei , la cursul valutar al Credit Agricole Bank din ziua platii, in numerar sau in contul bancar.

Nu angajam pe criterii standard de frumusete. Pentru noi o femeie frumoasa este femeia care are incredere in ea si in puterea zambetului ei. Te asteptam sa ne cunoastem ! Am sanse sa fac bani daca nu stiu limba engleza?

Sansele de a face bani multi, repede sunt destul de mici daca nu vorbesti limba engleza. Daca ai insa rabdare si te pregatesti intensiv , poti atinge un nivel mediu de comunicare in limba engleza relativ rapid . Suntem aici sa te ajutam!

Castigurile sunt in functie de timpul alocat de tine jobului, de seriozitate ,precum si alti factori.In general, un model castiga intre cateva sute de euro si cateva mii de euro lunar. La GlamEmpire iti vom prezenta cea mai buna cale sa iti maximizezi incasarile.

Foloseste formularul online pe care il gasesti aici : glamempire.ro/contact , prin mesageria facebook ,pe mail la adresa glamempire.studio@gmail.com sau suna la numarul de telefon 0774 408288.

Da, poti incepe o colaborare cu noi si fara a lucra la studio. Te rugam sa consulti sectiunea glamempire.ro/lucreazadeacasa si sa ne contactezi !